Monique Westenberg oogst kritiek na geven van medisch advies: “Net zo dom als André” Wielrennen
Wielrennen

Monique Westenberg oogst kritiek na geven van medisch advies: “Net zo dom als André”

Monique Westenberg oogst kritiek na geven van medisch advies: “Net zo dom als André”

Monique Westenberg probeerde haar volgers wat raad te geven in verband met het herstelproces na een coronabesmetting, en dat viel niet bij iedereen in goede aarde.

Monique Westenberg voelt zich nog steeds niet de oude na haar coronabesmetting. “Ik kan om alles janken en bij het minste geringste ben ik al uitgeput! Mona Corona!”, liet ze weten via sociale media. Om haar herstelproces toch wat sneller te laten verlopen, besliste ze om aan cupping te doen.

Bacterie

“Ik heb mijn ‘cupping vrouwtje’ een appje gestuurd of ik terecht kon voor een Detox. Corona bacteriën blijven hangen in de afvalstoffen van je lichaam tussen het bindweefsel, waardoor de nasleep langer duurt. Ze heeft deze door middel van cupping mijn lichaam uitgetrokken waardoor de nasleep verkort en het herstel sneller gaat”, verklaarde ze.

Die therapie heeft ondertussen voor heel wat kritiek gezorgd op Twitter. Velen vinden het namelijk lachwekkend hoe Monique corona een bacterie noemt en vinden haar therapie absurd.

Dom

“’Dokter’ Monique Westenberg heeft dé oplossing tegen de corona ‘bacterie’ cupping!! Gewoon een paar hete kopjes op je vel en hup... dáár springt de coronabacterie uit het lichaam. Geen wonder dat André Hazes zich tot haar aangetrokken voelt. Net zo dom”, luidt een van de commentaren. Nog iemand schrijft: “Is dat virus nu gemuteerd naar een bacteriële variant?”

“Oh jeez, ik zou willen dat ik ook het vermogen had om domme mensen een poot uit te draaien met onzinaanbiedingen”, vindt een andere Twitteraar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws