Remco Evenepoel moet Anderlecht dankbaar zijn: “Dát heeft hij bij hen geleerd!” Wielrennen
Wielrennen

Remco Evenepoel moet Anderlecht dankbaar zijn: “Dát heeft hij bij hen geleerd!”

Remco Evenepoel moet Anderlecht dankbaar zijn: “Dát heeft hij bij hen geleerd!”

Remco Evenepoel heeft een rustige dag achter de rug in de Vuelta. In een sprintersrit kon hij de tijd nemen om wat te bekomen van zijn lelijke val van maandag.

In de Ronde van Spanje wist Evenepoel in de derde rit de eerste aankomst bergop naar zijn hand te zetten. Hij hield met de vingers in de neus Vingergaard, Ayuso en Roglic af. Ook bij de podcast De Koers is van Ons waren ze onder de indruk van de Belgische kampioen.

“Als je wint zoals Remco dat deed, mag je juichen als een voetballer!”, verwijzen ze naar zijn zegegebaar. Ze hadden het natuurlijk ook even over de val van Evenepoel, die een verleden heeft als voetballer. Hij speelde lang bij Anderlecht en dat zou hem volgens de podcasthost geholpen hebben.

“Als er één sport is waar je leert vallen, dan is het wel voetbal! Zijn verleden bij Anderlecht heeft hem misschien geholpen om erger te voorkomen bij die val. Met al die schwalbes van toen ”, lachen ze. “Doordat hij klein en gespierd is, een echt bolletje, kan hij allicht iets meer verdragen dan bijvoorbeeld Vingegaard.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws