Sarah Van Soelen heeft prachtig babynieuws te melden Wielrennen
Wielrennen

Sarah Van Soelen heeft prachtig babynieuws te melden

Sarah Van Soelen heeft prachtig babynieuws te melden

André Hazes’ ex-vriendin Sarah Van Soelen heeft zondag geweldig babynieuws gemeld via haar Instagramaccount.

Begin januari liet Sarah Van Soelen via Instagram weten dat haar broer opnieuw vader zal worden. Haar schoonzus was al een geruime tijd zwanger, en dus moest Sarah met veel geduld het nieuws voor zich houden. “Ik mag het eindelijk vertellen! Zo blij voor mijn broer en schoonzus! Wij kunnen niet wachten op dit kleine wondertje!”, klonk het toen.

Grote broer

En nu is het eindelijk zover. Sarah is zonet trotse tante geworden van een jongetje. Dat nieuws kan ze wel van de daken schreeuwen, en daarom trakteerde ze de wereld op een aantal hartverwarmende kiekjes via haar Instagram Stories.

“Ik heb er een neefje bij. Is die zoet!” Ook deelde ze meteen de naam van het kleine wondertje mee. Hij zal door het leven gaan als Novan James. “Tantie loves you”, aldus Sarah. Daarnaast postte ze nog een foto waarop te zien is hoe Novans broertje hem met veel liefde en trots in de armen houdt. “M’n binky eindelijk grote broer!”, schrijft ze daarbij.

Sarah Van Soelen heeft prachtig babynieuws te melden
Sarah Van Soelen heeft prachtig babynieuws te melden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws