Tom Meeusen krijgt bakken kritiek over zich heen: “Met hangende pootjes” Wielrennen
Wielrennen

Tom Meeusen krijgt bakken kritiek over zich heen: “Met hangende pootjes”

Tom Meeusen krijgt bakken kritiek over zich heen: “Met hangende pootjes”

Tom Meeusen kondigde vorig jaar in december zijn afscheid als veldrijder aan. Dat was enigszins opvallend, want hij had nog een lopend contract bij Deschacht-Hens-Maes.

Maar eind juli pakte hij bij Het Nieuwsblad uit met het nieuws dat hij een comeback wil maken: “Ik besef dat niet iedereen even positief zal reageren op het feit dat ik terug wil crossen… Eerst stoppen en dan met hangende pootjes terugkomen is een beetje zwakjes natuurlijk.”

Ook enkele mensen die dicht bij hem staan zijn niet overtuigd van zijn keuze: “In mijn eigen entourage heb ik ook positieve en negatieve reacties maar door er een tijdje tussenuit te zijn geweest heb ik de kans gekregen om eens rustig na te denken over wat er allemaal is fout gelopen de laatste jaren.”

“Ik heb iemand nodig die me zowel fysiek als mentaal kan ondersteunen dus ik ben aan het juiste adres bij Marc (Herremans, zijn nieuwe werkgever, red.). Ik ben hem heel dankbaar voor deze kans want besef dat dit niet vanzelfsprekend is!”, sluit hij af. We zijn alvast benieuwd naar zijn prestaties van komende winter!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws