Tom Pidcock maakt de keuze tussen wegwielrennen, moutainbiken en veldrijden Wielrennen
Wielrennen

Tom Pidcock maakt de keuze tussen wegwielrennen, moutainbiken en veldrijden

Tom Pidcock maakt de keuze tussen wegwielrennen, moutainbiken en veldrijden

Er zijn zo van die coureurs die alles lijken te kunnen. Wout van Aert lijkt daar het perfecte voorbeeld van, maar misschien is Thomas Pidcock wel nóg veelzijdiger.

De Brit probeert in nagenoeg alle disciplines mooie prestaties neer te zetten. En dat lukt hem ook aardig. Hij is op de mountainbike momenteel wereld- én Olympisch kampioen, werd eerder al wereldkampioen in de cyclocross én wist op de weg onder meer de Strade Bianche en een zware bergrit in de Tour te winnen.

Maar wat is nu het favoriete onderdeel van de 24-jarige alleskunner? Op Instagram beantwoord hij die vraag in een filmpje van Accurist Watches. “Ik denk dat mijn favoriete discipline… de discipline is waarin ik win! Of degene waar ik me het meest in amuseer…

"Dit jaar is dat het mountainbiken!”, onthult hij. "Momenteel ben ik van plan om nog alle disciplines te blijven beoefenen. Althans, minstens tot de Olympische Spelen van Parijs." Wat er daarna zal gebeuren blijft nog even een geheim.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws