Vrouw van Ali B wordt hard aangepakt: "Dit is gewoon onbeschoft van haar" Wielrennen
Wielrennen

Vrouw van Ali B wordt hard aangepakt: "Dit is gewoon onbeschoft van haar"

Vrouw van Ali B wordt hard aangepakt: "Dit is gewoon onbeschoft van haar"

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, blijft liever anoniem. Ze laat zich ook niet horen na al die zware beschuldigingen tegenover haar man.

Privé-journalist Jan Uriot heeft geen goed woord over voor Kommers. “Waar blijft mevrouw B? Mevrouw B is de manager en die manager weet heel goed hoe ze persberichten eruit moet gooien. Dan denk ik van: daar hebben we nog niks van gehoord. Dat had ik wel netjes gevonden”, zegt hij in 'Wat Vindt Jan'.

Gooi er bericht uit

Voor Kommers is het uiteraard ook een erg moeilijke periode. "Het kan allemaal wel, maar je hebt ook te maken met slachtoffers. Dan denk ik: gooi er wel even een bericht uit dat je meeleeft. Ik vind het eigenlijk een beetje onbeschoft", stelt Uriot.

Vorige week liet tv-kenner Rob Goossens nog weten dat Ali B en Breghje Kommers al een jaar uit elkaar zijn. "Ali B was een rappertje dat door wilde breken en zijn vrouw Breghje had een artiestenbureau. Ze wisten: we gaan samen groot worden, en dat is ze ook gelukt. Maar ja, Ali heeft zich de afgelopen jaren misdragen", zei hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws