Woeste Rachel Hazes neemt drastische beslissing na kritiek op ‘Hazes Is De Basis’ Wielrennen
Wielrennen

Woeste Rachel Hazes neemt drastische beslissing na kritiek op ‘Hazes Is De Basis’

Woeste Rachel Hazes neemt drastische beslissing na kritiek op ‘Hazes Is De Basis’

De Nederlandse columnist Rob Goossens haalde vorige week scherp uit naar Rachel Hazes bij RTL Boulevard. Daarop heeft Rachel nu een drastische beslissing genomen.

Rachel zorgt ervoor dat niemand haar man André Hazes ooit zal kunnen vergeten. Afgelopen zaterdag ging de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ in première. Daarnaast kwam Rachel met een boek en een concertreeks op de proppen.

Kritiek

Alsof dat nog niet genoeg is, pakte Rachel uit met een nieuw muziekprogramma genaamd ‘Hazes Is De Basis’, waarin zangers hun eigen versie van de bekendste nummers van Hazes zullen brengen.

Dat programma zorgden voor bakken kritiek. Ook columnist Rob Goossens sneerde naar Rachel. Dat deed hij bij RTL Boulevard, vlak nadat Rachel het nieuws over het nieuwe muziekprogramma bracht.

Arme Rachel

“Ik vind het oprecht knap hoe Rachel Hazes erin is geslaagd om André na zijn dood eigenlijk nog groter te maken dan ie bij leven was”, meent Goossens. “Tegelijkertijd denk ik ook: arme Rachel, zoek eens een keer een nieuwe hobby. Want straks is het 20 jaar na de dood van André Hazes en loopt ze nog steeds met dat lijk te zeulen”, klonk het.

Die opmerking viel bij Rachel allesbehalve in goede aarde. Daarop besliste ze om RTL Boulevard dan ook geen interviews meer te geven. Dat was zaterdag te zien op de première van ‘Hij Gelooft In Mij’. Hoelang Rachel RTL Boulevard zal blijven negeren, is niet duidelijk.

Aardig

RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy confronteerde Goossens met het feit. “Nou heeft Boulevard íedereen ongeveer voor de lens gehad, Rob Goossens, behalve Rachel. Dat schijnt te maken te hebben met wat jij ongeveer gezegd hebt, niet zo lang geleden.” Maar Goossens ziet er geen kwaad in. “En ik was nog wel zo aardig.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws