Wout van Aert moet ogen uitwrijven door wat Arnaud De Lie plots doet: “Ongelooflijk” Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert moet ogen uitwrijven door wat Arnaud De Lie plots doet: “Ongelooflijk”

Wout van Aert moet ogen uitwrijven door wat Arnaud De Lie plots doet: “Ongelooflijk”

Wout van Aert wist afgelopen weekend de ronde van Groot-Brittannië naar zijn hand te zetten. Maar Van Aert was niet de enige Belg die vorige week mocht vieren.

Evenepoel won zaterdag een rit in de Vuelta, Kopecky zette de Simac Ladies Tour naar haar hand, Merlier won de GP Fourmies en Arnaud De Lie wist in de GP Québec met overmacht zijn eerste WorldTour zege te behalen. Maandag had Van Aert het bij Het Laatste Nieuws over zijn medekopman voor het EK in Drenthe.

“Ik heb De Lie zijn sprint in Quebec met grote ogen bekeken. Arnaud was ongelofelijk sterk. Ik heb vorig jaar ook Quebec gereden en weet dat het een enorm lastige aankomst is”, verklaart de vicewereldkampioen. “Als je ziet hoeveel lengten hij daar nog goedmaakt op de rest... Chapeau.”

Zowel Van Aert als De Lie lijken dus klaar voor het EK, dat zondag 24 september gereden wordt: “Mijn benen zijn zeker oké en die van Arnaud duidelijk ook. Zoals gebruikelijk trekken we naar het EK met een supersterke ploeg, maar ik verwacht ook enkele sterke concurrenten die de Vuelta in de benen hebben!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws