Zo ontroerend: Wout van Aert deelt bijzonder emotionele foto met ploegmakker Nathan Van Hooydonck Wielrennen
Wielrennen

Zo ontroerend: Wout van Aert deelt bijzonder emotionele foto met ploegmakker Nathan Van Hooydonck

Zo ontroerend: Wout van Aert deelt bijzonder emotionele foto met ploegmakker Nathan Van Hooydonck

Op woensdag raakte bekend dat Nathan Van Hooydonck niet langer zal kunnen koersen. Dat nieuws kwam ook bijzonder hard aan bij zijn ploegmaat Wout van Aert. Hij deelde nu een prachtige foto van hen samen op Instagram.

Nathan Van Hooydonck moet noodgedwongen een streep trekken onder zijn wielercarrière. De 27-jarige wielrenner van Jumbo-Visma kreeg vorige week een hartstilstand toen hij met zijn hoogzwangere vrouw in de auto zat. Inmiddels is er ook een hartaandoening bij hem vastgesteld en werd er een defribilator geplaatst bij de jonge wielrenner.

Wout van Aert reageerde na zijn tijdrit op het EK wielrennen bijzonder emotioneel op het nieuws. "Dat is heel droevig nieuws. Ik ben heel blij dat hij zich erdoor heeft kunnen vechten. Maar voor hem is dit een zeer zware klap dat hij zijn passie niet meer zal kunnen beoefenen", klonk het.

Beste ploegmaat

"Ik verlies ook mijn beste ploegmaat. Hij heeft al zoveel tegenslag gehad (Nathan Van Hooydonck verloor eind 2021 zijn pasgeboren kindje na de geboorte, red.), dit is echt onrechtvaardig", zei hij ook nog met een krop in de keel. En dat de twee zeer goede vrienden zijn, blijkt uit de foto die Nathan Van Hooydonck meteen op Instagram postte na het interview. Niet veel later deelde ook Van Aert een foto van hen samen op zijn Instagramverhaal. De foto is genomen tijdens de Tour 2022.

<br>
Instagram Stories (@woutvanaert)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws