Alweer een gewapende overval in Carrefour: "Men moet nu wakker schieten" Binnenland
Binnenland

Alweer een gewapende overval in Carrefour: "Men moet nu wakker schieten"

Alweer een gewapende overval in Carrefour: "Men moet nu wakker schieten"

In de Carrefour Express in de James Ensorlaan in Vilvoorde hebben twee overvallers toegeslagen. De verdachten bedreigden het personeel met een vuurwapen.

De daders gingen aan de haal met geld aan de kassa en sigaretten. Het is overigens al de derde keer in twee weken tijd dat zo'n buurtwinkel wordt overvallen in Vilvoorde.

Burgemeester Hans Bonte (Vooruit) reageert bijzonder scherp in Het Laatste Nieuws. "We moeten er alles aan doen om deze plaag een halt toe te roepen. Ondanks snelle respons van onze politiemedewerkers en het grondig opsporingswerk lijkt onze stad in de greep van een bende overvallers", klinkt het.

"We kunnen niet om de pijnlijke vaststelling heen dat onze politieorganisatie mensen en middelen ontbreekt om efficiënter te kunnen optreden en preventief de nodige inspanningen te doen. De minister van Binnenlandse Zaken, mevrouw Verlinden, moet wakker schieten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws