Kopzorgen over nominaties in ‘Big Brother’: “Deze week wordt het plan A”

220215KRISTOFENSALAR SBS
Ondanks het vertrek van Peter, zijn de medebewoners al druk bezig met de nieuwe nominaties. En dat loopt niet van een leien dakje.
Op beelden is te zien hoe Hanne, Nouchine en Vera de aankomende nominaties uitvoerend bespreken in de badkamer. “Ik krijg er buikpijn van”, zegt Nouchine tegen Hanne. Die laatste heeft naar eigen zeggen wel al een idee. “In mijn hart heb ik al een ranking gemaakt. Dan blijven er twee over. Met een daarvan ben ik ok, de ander niet zozeer.”

Losse flodder

Ook Vera heeft net als Nouchine geen idee aan wie ze haar stem moet uitdelen. “Dit is de eerste keer dat ik het niet weet. Ik weet een naam die sommigen noemen, en dat is naar. Ik denk dat Kristof deze week gevaar loopt.”
“Ik blijf sowieso over met mensen die ik graag heb”, meent Hanne. “Dus ik twijfel en dan denk ik: ‘Ik kan een losse flodder schieten’, maar dat blijf ik niet doen.” Vera vertelt dat ze ook die gedachte had, maar vindt dat geen goed idee. “Aan de andere kant riskeer je dan dat iemand anders op het bord komt.”

Plan A

Hanne beweert iemand voor ogen te hebben die niet op het bord komt. “Het blijft naar. Ik kijk naar buikgevoel, ranking en vertrouwen”, zegt Hanne. “Maar wat is het allerbelangrijkste? Ik kan niet vooruitkijken, want ik weet niet wanneer ik eruit ga. Ik hoop dat ik morgen weet wat ik moet doen.”
Ook Tobias en Kristof bespreken de nominaties. “Deze week zal het plan A worden”, zegt Kristof. “Twee Nederlandse mannen erop. Dat is ook beter voor jou en Salar.”
Tobias zou naar eigen zeggen Nawel niet nomineren. “Ze is hartstikke leuk deze week en misschien laat ze vanaf nu de echte Nawel zien.” “Als je haar nu weer nomineert, trekt ze die muur weer op”, reageert Kristof.