Amy uit 'K2 zoekt K3' schrikt nadat ze Julia van K3 een bericht stuurt

juliaboschmanamycourtensINSTAGRAM
Amy Courtens had graag contact gehouden met de meisjes van K3 na 'K2 zoekt K3'. Dat is niet gelukt. Sterker nog: Julia zou zelfs een nummer hebben dat zij niet kent.
Voor Amy was de confrontatie in het begin met K3 wel moeilijk. "Ik kon 'Waterval' niet horen. Nee, ik dacht echt 'oh nee, zet dat af'. Ik kan het even niet aan. Maar dat was enkel de eerste week. Daarna vond ik het wel een topnummer", legt Amy uit aan HLN Showbits.

Berichtje

Amy vertelde in Dag Allemaal dat ze geen contact meer heeft met Hanne en Marthe. Ook met dat ander K3'tje, Julia, heeft ze helaas geen contact meer. "Ik heb Julia nog een bericht gestuurd, maar ik denk dat ze een ander nummer heeft", klinkt het.
Dat terwijl ze met de andere finalisten wel nog steeds contact heeft. Julia verklapte al dat haar het toch wel pijn doet om Hanne en Marhe niet meer te horen. "I love Hanne en Marthe, die band zat heel goed en ik mis die ook", vertelde ze.

Gertje

Intussen maakt Amy plannen voor de toekomst. "Ik heb wel leuke dingen op de planning staan, maar ik kan er nog niet veel over kwijt", zegt ze. "Nee, Gertje (Verhulst, red.) heeft me nog geen bericht gestuurd. Maar hij mag dat nog steeds doen. Nee, het is niet van Studio 100 gekomen."