Bridget Maasland niet te spreken over Marco Borsato: “Ik heb er moeite mee dat hij dit doet, ja” Buitenland
Buitenland

Bridget Maasland niet te spreken over Marco Borsato: “Ik heb er moeite mee dat hij dit doet, ja”

Bridget Maasland niet te spreken over Marco Borsato: “Ik heb er moeite mee dat hij dit doet, ja”

In ‘Linda’s Wintermaand’ sprak Marco Borsato voor het eerst over zijn scheiding met Leontine. Hij beseft dat hij haar ontzettend veel pijn heeft gedaan, en maakte de belofte aan zichzelf nooit meer zo verschrikkelijk in de fout te gaan.

Het interview werd achteraf natuurlijk overal besproken en geanalyseerd. Zo was dat bij het Nederlandse RTL Boulevard niet anders. Daar vinden ze dat de zanger niet ‘all-out’ ging en presentatrice Bridget Maasland vraagt zich zelfs af wat hier nu eigenlijk het nut van was.

Maasland vroeg zich luidop af met wat voor doel de zanger dit interview deed. "Weet je waar ik een beetje moeite mee heb?", begon ze. "Ik heb sowieso moeite met: waarom moet hij überhaupt zijn verhaal doen? We houden van zijn muziek, daar moet het toch over gaan? Maar oké", ging ze verder. "Als je er dan voor kiest om je verhaal een keer te doen, doe dan ook écht een verhaal. Doe dan een boekje open."

"Vertel dan de waarheid"

De Nederlandse presentatrice en ex van André Hazes vond het wat gemakkelijk dat hij ‘zijn verhaal’ kwam vertellen, en dus niet het ‘echte verhaal’. "Vertel dan de waarheid. Wat heeft dit voor zin gehad?" “Hij wil blijkbaar toch weer iets van een reputatie opbouwen”, vulde media-kenner Rob Goossens aan. Ook Goossens was trouwens niet bepaald te spreken over het interview. "Ik zag tranen waarvan ik dacht: dit is meer zelfmedelijden dan boetedoening."

Populair

Laatste nieuws