Ella Leyers krijgt duidelijke boodschap van Erik Van Looy: “Zo werkt dat hier niet” Buitenland
Buitenland

Ella Leyers krijgt duidelijke boodschap van Erik Van Looy: “Zo werkt dat hier niet”

Ella Leyers krijgt duidelijke boodschap van Erik Van Looy: “Zo werkt dat hier niet”

Ella Leyers maakt binnenkort haar debuut als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Eindelijk, zeg maar, want als het aan Ella zelf had gelegen, was dat er al veel eerder van gekomen.

“Ik had altijd al gezegd dat het me tof leek om een keer in de jury te zetelen”, zegt Ella in Billie. “Maar Erik Van Looy maakte me snel duidelijk dat het zo niet werkt. Je moet eerst als kandidaat meedoen. Het is een soort ‘rite of passage’, een overgangsritueel. Dan pas kun je toetreden tot de jury. Dus toen ik het telefoontje kreeg om nu, na mijn deelname van vorig jaar, in de jury te zitten, was ik heel blij.”

Achttien afleveringen

“Ik zal me die editie altijd herinneren als een leuke en bijzondere periode”, laat Ella weten over haar deelname. “Zoals iedereen hoopte ik vooral dat ik er langer dan één aflevering in zou zitten. Toen dat er uiteindelijk achttien werden, had dat tot gevolg dat ik bijna een maand in die opnamestudio heb gekampeerd.”

“Het was bovendien ook een rare periode in ieders leven”, blikt Ella terug. “Door corona kwam je niet buiten, zag je geen mensen. ‘De Slimste Mens’ was zo goed als het enige wat ik deed.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws