Evelien Bosmans haalt zeer zwaar uit na berichten over ontrouw van Jonas Van Geel Buitenland
Buitenland

Evelien Bosmans haalt zeer zwaar uit na berichten over ontrouw van Jonas Van Geel

Evelien Bosmans haalt zeer zwaar uit na berichten over ontrouw van Jonas Van Geel

Evelien Bosmans haalt zwaar uit na de insinuaties over ontrouw in haar relatie met Jonas Van Geel. De twee zijn uit elkaar.

Volgens Dag Allemaal zou het kunnen dat er ontrouw in het spel is. Zo zou Jonas Van Geel zijn gespot met een andere vrouw en zou zij ook een korte romance gehad hebben met Tim Vanhamel, die we onder meer van dEUS kennen.

"De miserie van iemand anders heeft -naar mijn bescheiden mening- geen enkele nieuwswaarde. Toch wil ik van dit platform gebruik maken om een halt toe te roepen aan bepaalde magazines die met hun speculaties en insinuaties de rust van onze nieuwe situatie heel erg verstoren", aldus Evelien op Instagram.

"Wat er gezegd wordt over Jonas is compleet verzonnen bullshit", gaat Evelien verder. "Hij is een fantastische man en vader. Ik zal onze tijd samen altijd blijven koesteren. Het hoe en waarom van een breuk behoort tot de privésfeer. Gun ons alsjeblieft de tijd en ruimte om dit in alle sereniteit te verwerken. Voila. Ik was niet van plan het er hier nog over te hebben en dit is dus de laatste en enige officiële verklaring. Peace, love en dikke doei!"

Het bericht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws