Groot drama op komst in ‘Thuis’: “Dit is Jacques van plan met Rosa” Buitenland
Buitenland

Groot drama op komst in ‘Thuis’: “Dit is Jacques van plan met Rosa”

Groot drama op komst in ‘Thuis’: “Dit is Jacques van plan met Rosa”

In 'Thuis' viel Jacques binnen in het kantoor van Peter op De Withoeve. Hij vroeg Peter om hem te helpen met een heel bijzonder iets. Hij is namelijk meer en meer aan het denken aan zijn testament en wil van Rosa zijn wettige erfgename maken.

Méér dan stof genoeg dus om de kijkers van ‘Thuis’ aan het speculeren te krijgen. De fanpagina’s van de populaire Eén-soap ontploften dan ook bijna. “Ik denk dat hij wil dat Rosa ook een testament opmaakt, één waarin hij dan de begunstigde is”, schrijft een fan. “Op die manier heeft hij dan ook zeggenschap bij Stevenson.”

"Rosa krijgt een 'ongelukje'"

“Hij speelt het smerig”, zegt een ander. “Hij wilt ook in het testament van Rosa staan. Hij zal haar vermoorden of haar zeker iets aandoen en zo wraak nemen op Kobe en Waldek.” “Dat denk ik ook”, reageert iemand hierop. “Hij zal proberen Rosa een kopje kleiner te maken. Maar net op het allerlaatste nippertje zal hij worden betrapt. Tegen dan zal Jacques verdwijnen uit ‘Thuis’.”

“Ja ja, hij maakt zijn testament op en zal van Rosa hetzelfde verwachten”, lezen we nog. “Rosa krijgt een ‘ongelukje’ en Jacques erft haar deel van Stevenson en dan moeten we wachten tot september om te weten of Rosa het al dan niet overleefd heeft”, blikt deze alvast vooruit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws