Jens Dendoncker zet kwaad bloed bij Niels Destadsbader: “Dit is er echt over” Buitenland
Buitenland

Jens Dendoncker zet kwaad bloed bij Niels Destadsbader: “Dit is er echt over”

Jens Dendoncker zet kwaad bloed bij Niels Destadsbader: “Dit is er echt over”

Er komt dan toch een derde seizoen van ‘Hoe zal ik het zeggen?’, tot groot jolijt van velen.

Net als de voorbije twee seizoenen zullen niet alleen onbekende, maar ook bekende Vlamingen nergens veilig zijn voor de prangende boodschappen die Jens Dendoncker op dramatische wijze weet over te brengen. Ook Niels Destadsbader deelt dit keer in de klappen.

In weekblad Humo laat Jens weten dat deze opnames het meest zenuwslopend waren. “Op voorhand leek het me niet zo’n overdreven gewaagde grap, maar in de praktijk heb ik toch op een gegeven moment gedacht: shit, we zijn er hier gru-we-lijk over aan het gaan”, aldus de presentator van het met een Emmy bekroonde programma.

Op mijn bakkes

“Niels reageerde zodanig emotioneel – het huilen stond hem nader dan het lachen – dat ik bang was om op het einde de kamer binnen te stappen voor de reveal”, zegt Jens. “Ik dacht: dit is de dag waarop ik op mijn bakkes krijg van de populairste artiest van het land. Dat is – spoiler alert – niet gebeurd, al heeft Niels me wel verzekerd dat hij het me ooit dubbel en dwars betaald zal zetten. Fair enough”, klinkt het moedig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws