Jeroen Van Dyck doet grote onthulling over Tony in 'Familie' Buitenland
Buitenland

Jeroen Van Dyck doet grote onthulling over Tony in 'Familie'

Jeroen Van Dyck doet grote onthulling over Tony in 'Familie'

Jeroen Van Dyck en Margot Hallemans spelen de laatste maanden ontegensprekelijk de meest intense rollen in ‘Familie’. Zeker van Jeroen, die in het echte leven in niets lijkt op de psychopaat Tony, vergde de rol tot nu toe veel energie.

“En die verhaallijn is nog niet helemaal ten einde: dat zullen de kijkers snel merken”, zegt de acteur in TV Familie. “Die verhaallijn was eigenlijk voor vier maanden gepland, maar ze is uitgegroeid tot een jaar. Zowel voor mij als voor Margot Hallemans, die Hanne speelt, is het al serieus heavy geweest.”

Dankzij zijn rol in de populaire VTM-soap kon Jeroen tijdens de coronacrisis gewoon aan het werk blijven. “Daar ben ik extreem dankbaar voor geweest, ja”, aldus Jeroen. “Ik heb echt ingezeten met m’n vele collega’s in de theaterwereld en dergelijke. En ik zit nog steeds met hen in. Mijn rol in ‘Familie’ was een godsgeschenk, absoluut.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws