'Julia tekende verplicht contract: Zo lang moet ze in K3 blijven' Buitenland
Buitenland

'Julia tekende verplicht contract: Zo lang moet ze in K3 blijven'

'Julia tekende verplicht contract: Zo lang moet ze in K3 blijven'

Julia Boschman (19) werd zaterdag verkozen als de opvolgster van Klaasje Meijer in K3. Hanne en Marthe kozen voor haar.

Het was een weloverwogen keuze van Hanne en Marthe. “Julia is gewoon een bommetje energie. En tijdens de repetities merkten Marthe en ik dat ze ook een heel groot hart heeft voor K3", vertelde Hanne over haar in Het Nieuwsblad.

Verplicht contract

Niets dan lovende woorden dus van Hanne en Marthe, maar sommige mensen vrezen dat ook Julia snel zal afhaken. josje gaf er na vijf jaar de brui aan en ook Klaasje stopte er nu mee. Julia benadrukt dat ze veel langer wil meegaan, maar volgens showbizzkenner Yvonne Coldewijer heeft ze zelfs een contract moeten tekenen van Studio 100.

Klaarblijkelijk zit de vrees er bij Studio 100 toch ook wel flink in dat het K3'tje mogelijk snel weer zou kunnen vertrekken. Daarom zouden alle finalistes - Celester, Diede, Amy én Julia - op voorhand verplicht al een contract hebben moeten tekenen. "Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare spion dat de laatste vier finalisten een contract hebben moeten tekenen voor vijf jaar!", aldus Yvonne.

Niet rijk

"Julia moet dus verplicht vijf jaar in K3 blijven. Daarnaast waren de bedragen in het contract classified (dus zwarte balkjes ervoor). Ze hebben dus allemaal moeten tekenen terwijl ze nog niet wisten wat ze zou gaan verdienen", beweert Coldewijer.

Yvonne deed zelf auditie toen Josje het nieuwe K3'tje werd. Ze beweert in ieder geval dat men niet rijk wordt van het loontje dat je krijgt bij de meidengroep. In die tijd zou het bedrag dat Josje ging verdienen 3.200 euro bruto zijn geweest. Dat was evenwel in 2009, intussen zullen die bedragen wel hoger liggen.

'Julia tekende verplicht contract: Zo lang moet ze in K3 blijven'

'Julia tekende verplicht contract: Zo lang moet ze in K3 blijven'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws