Kat Kerkofs afgemaakt: "Ik heb het er helemaal mee gehad" Buitenland
Buitenland

Kat Kerkofs afgemaakt: "Ik heb het er helemaal mee gehad"

Kat Kerkofs afgemaakt: "Ik heb het er helemaal mee gehad"

Jules Hanot is tv-recensent voor Dag Allemaal. Hanot heeft intussen ook al afleveringen van 'Kat zonder Grenzen' bekeken. Hij is echter niet onder de indruk van de prestaties van Kat Kerkhofs als host.

"Als het middelmatige ‘Kat Zonder Grenzen’ één ding duidelijk maakt, is het wel dat (praten over) seks bijzonder saai kan zijn en dat de weliswaar ontwapenende Kat Kerkhofs nog een pak leergeld moet betalen vooraleer ze zich een geloofwaardig schermgezicht mag noemen. Dus volgende keer, hopelijk, beter...", is Hanot streng.

"Eigenlijk heb ik het stilaan helemaal gehad met de lawine aan ‘taboedoorbrekende’ programma’s en/of ‘sociale experimenten’ over seks en relaties. Het nieuwe is er al lang af en het beloeren van mensen die zich als kennismaking tot op hun ondergoed uitkleden of meteen in bed duiken is niet enkel slaapverwekkend saai geworden, het blijkt bovendien allerminst bevorderlijk voor het eigen libido."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws