Kijkers van ‘Het Huis’ zijn het eens over vriendschap van Mathias Coppens en Jeroen Meus: “Dat viel echt op” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Het Huis’ zijn het eens over vriendschap van Mathias Coppens en Jeroen Meus: “Dat viel echt op”

Kijkers van ‘Het Huis’ zijn het eens over vriendschap van Mathias Coppens en Jeroen Meus: “Dat viel echt op”

Mathias Coppens was gisterenavond de centrale gast van Eric Goens in ‘Het Huis’. Het werd een aflevering waarin veel werd gelachen, mede dankzij de twee gasten die Eric had opgetrommeld: boezemvrienden Jeroen Mens en Wim Lybaert.

Kijkers vonden het een erg aandoenlijk trio, met elk hun eigen uitgesproken karakter. “Dat was een topaflevering gisteren met al die mannen samen”, zegt iemand op de sociale media. “Verschillende opvattingen en toch klikt het. Die vriendschap is een echte troef en de volgende rendez-vous is gemaakt, het zal de moeite worden.”

“Zo zie je maar hoe schoon het leven ook kan zijn”, merkt een ander op. “Genieten van elkaar, liefde en warmte doorgeven in plaats van altijd die negativiteit en elkaar maar verwijten geven. Jullie zijn een voorbeeld voor velen!”

"Deze vriendschap is écht"

“Zalige aflevering. Puur. Met een lach en een traan”, zegt een kijker. “De interacties tussen deze drie mannen, echt fantastisch. En mét mooie muziek. Toptelevisie!” "Wat een goede aflevering”, aldus een dame. "De vriendschap tussen Wim, Jeroen en Mathias is écht, dat ligt er vingerdik op. Gewoon super.”

“Het was mooi, met een lach een traan. Ik wil wel mee op jullie mannenweekend”, lacht iemand. “Zalige aflevering met heel veel liefde. Wat een mooie vriendschap tussen de drie mannen.” “Die drie gasten samen, da’s echte vriendschap, dat viel echt op. Ik wou er zo gaan tussen zitten. Een pint, een hapje, een beetje zeveren, wat lachen en s'ochtends koppijn.”

Populair

Laatste nieuws