Klaasje Meijer crasht volledig: "Ik ben gewoon beginnen huilen" Buitenland
Buitenland

Klaasje Meijer crasht volledig: "Ik ben gewoon beginnen huilen"

Klaasje Meijer crasht volledig: "Ik ben gewoon beginnen huilen"

Klaasje Meijer is al een nieuw avontuur aangegaan na haar afscheid van K3. Ze neemt deel aan het Nederlandse tv-programma 'The Big Balance'.

Klaasje leert highlinen in dat programma. "Begin september ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging: highlinen, het balanceren op een 2,5 cm brede slackline die hoog in de lucht gespannen is. Waarom ik het doe? Ik hou van uitdagingen. Hoe gekker, hoe beter", aldus Klaasje in Story.

"We trainen vier maanden lang negen uur per week en sinds kort ook op negen meter hoogte", vervolgt Klaasje. "Enkele weken geleden heb ik een flinke crash gehad op de highline. Geen letterlijke crash, maar een mentale. Aanvankelijk dacht ik: dit doe ik wel even."

"Op de vloertrainingen had ik het slacklinen aardig onder de knie, dus dat moest op hoogte ook lukken. Eenmaal boven aangekomen (via een hoogwerker gaan we omhoog naar het dak van de studio), begon mijn lijf helemaal te shaken. De angst nam mijn lichaam volledig in beslag", legt Klaasje uit.

"Ik ben langzaam schuifelend naar het midden van de lijn geschoven, waarna ik voorzichtig met een hulplijntje kon gaan staan. Helaas is er van de volgende stap, namelijk wandelen over de lijn, helemaal niks terechtgekomen. Ik begon te huilen. En zo hing ik daar: jankend op negen meter hoogte op een dunne lijn. Een mentale crash. Ik was terechtgekomen in een natuurlijke fight-flight-freeze-reactie."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws