Moeder deelt verontrustende beelden van haar gedrogeerde dochter Buitenland
Buitenland

Moeder deelt verontrustende beelden van haar gedrogeerde dochter

Moeder deelt verontrustende beelden van haar gedrogeerde dochter

Een moeder uit het Britse Essex deelt een verontrustende video van dochter die er 'bezeten' uitziet nadat ze was uitgegaan. Ze zou van een drankje gedronken hebben waar een verkrachtingsdrug in zat.

Millie Taplin was net 18 geworden en ging voor de eerste keer met vrienden uit naar een club. Nadat ze een drankje accepteerde van een man kon ze opeens niet meer lopen of spreken.

Vier uur lang was Millie in een toestand waar ze niet kon praten of lopen. Ze werd al snel naar de spoeddiensten gebracht. Volgens de artsen zaten er twee drugs in Millies drankje. Eén om haar te verlammen en één om haar bewusteloos te maken.

Haar moeder Claire heeft de schrijnende video van Millie op Facebook gedeeld. In de video is te zien hoe Millie op een ziekenhuisbed ligt te kronkelen met haar ogen wijd open, haar kaken op elkaar geklemd en haar vingers gebogen als klauwen. Moeder Claire hoopt dat dit een waarschuwing is en andere vrouwen kan helpen te beschermen tegen mogelijke verkrachters.

“Millie wist de hele tijd wat er aan de hand was, maar ze kon niet reageren”

Claire voegde er aan toe: ‘Het ergste is dat ze alles wist wat er aan de hand was, maar ze was helemaal verstijfd.”

"Ik kon opeens mijn handen niet meer voelen"

Millie vertelde aan de lokale nieuwswebsite Your Southend: "Ik kreeg het heel warm, dus zei ik tegen mijn vrienden dat ik naar buiten moest voor wat frisse lucht. Ik werd misselijk in het steegje aan de overkant en toen kon ik niet meer goed zien. Ik kon opeens mijn handen niet meer voelen.”

Het was de eerste keer dat Millie een club bezocht. Moeder Claire hoopt dat het haar er niet van weerhoudt om uit te gaan. "Het had overal kunnen gebeuren, maar ik denk niet dat Millie ooit nog een drankje van iemand zal aannemen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws