Vrouw geeft jaarlijks 25.000 euro uit aan haar hond: “Met kerst krijgt hij voor 5.000 euro cadeautjes” Buitenland
Buitenland

Vrouw geeft jaarlijks 25.000 euro uit aan haar hond: “Met kerst krijgt hij voor 5.000 euro cadeautjes”

Vrouw geeft jaarlijks 25.000 euro uit aan haar hond: “Met kerst krijgt hij voor 5.000 euro cadeautjes”

Alisa Thorne, een vrouw uit Wales, geeft ieder jaar zo’n 25.000 euro uit aan haar hond, Fabio. Dit jaar krijgt Fabio zijn eigen hondenkerstboom en designer strikjes.

De hond, Fabio genaamd, is haar trots en vreugde. Alisa verscheen vorige week nog op ITV's ‘This Morning’ om uit te leggen hoeveel ze aan haar 18 maanden oude hondje had uitgegeven. Ze heeft zelfs een kerstgrot voor hem gebouwd in de tuin met een slee, rendieren en boom bedekt met hondensnuisterijen.

“Nou, pas toen ik wist dat ik op deze show zou komen, telde ik het op en kwam ik uit op 25.000 euro. Dat is over een heel jaar. Deze Kerstmis heb ik voor 5.000 euro aan cadeautjes aan hem uitgegeven. Hij heeft een paar mooie Swarovski-strikken, een paar boetiek-outfits, hij heeft mooie kleine baretten, replica’s van de mijne.”

Twinning

Ze merkte op: “Als ik uitga, ga ik alleen naar hondvriendelijke plekken om te eten en ik neem Fabio altijd mee. We kleden ons hetzelfde en doen een beetje aan twinning”, lachte ze. De vlinderdas die Fabio tijdens de ochtendshow droeg, kostte maar liefst 1.700 euro en was gemaakt met James Hare-zijde. Het was ook bedekt met kristallen.

Op de vraag of mensen Alisa's uitgaven beoordeelden, zei ze: "Iedereen weet dat ik ook een grote liefdadigheidswerker ben, dus ik geef veel aan goede doelen. Ik geef mijn geld graag uit aan mijn hond omdat ik geen kinderen heb. Daar doe ik niemand kwaad mee."

Vrouw geeft jaarlijks 25.000 euro uit aan haar hond: “Met kerst krijgt hij voor 5.000 euro cadeautjes”
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws