Wesley Sonck heel eerlijk over zijn dochter Amy: “Wat kan ik daar nu aan doen?” Buitenland
Buitenland

Wesley Sonck heel eerlijk over zijn dochter Amy: “Wat kan ik daar nu aan doen?”

Wesley Sonck heel eerlijk over zijn dochter Amy: “Wat kan ik daar nu aan doen?”

Wesley Sonck is tegenwoordig te zien aan de zijde van Pedro Elias in ‘De Container Cup’. Daarover kwam hij wat meer vertellen aan Ruben Van Gucht in 'Wat een Dag' op Radio 2.

"Ik heb 17 jaar als profvoetballer gespeeld, ik ben voetbalanalist op televisie maar voor héél veel mensen ben ik nu 'dienen van ‘De Container Cup’’”, zegt Wesley op Radio 2. “Het programma is enorm populair dus ik snap het wel.”

Wesley wordt regelmatig geplaagd met de looks van zijn wondermooie dochter, Amy Sonck, zelfs door de atleten van ‘De Container Cup’. Vorige week nog door Gilles Dupont. "Wat moet ik daarop zeggen? Wat kan ik eraan doen dat dat kind zo knap is?”, aldus Wesley. “Ik ben fier op mijn kinderen. Maar ik heb Gilles wel gezegd: ‘Opletten, hé gangster!’”

"Hij ziet alles drie keer sneller dan de rest"

Uiteraard werd er ook even over voetbal gepraat. Zo kwam het nieuwe contract van Kevin De Bruyne bij Manchester City ter sprake. Hierdoor wordt de Rode Duivel de best betaalde voetballer in de Engelse competitie. "Wie naar de Champions League heeft gekeken, heeft gezien dat Kevin voor alle gevaar en kansen zorgde én ook nog scoorde! Hij ziet alles gewoon drie keer sneller dan de rest", besluit Wesley Sonck.

Populair

Laatste nieuws