1,5 jaar na 'The Voice'-schandaal: plots groot nieuws uitgelekt over zedenonderzoek naar Marco Borsato Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

1,5 jaar na 'The Voice'-schandaal: plots groot nieuws uitgelekt over zedenonderzoek naar Marco Borsato

1,5 jaar na 'The Voice'-schandaal: plots groot nieuws uitgelekt over zedenonderzoek naar Marco Borsato

Eerder raakte al bekend dat Marco Borsato niet vervolgd wordt voor de vermeende misstanden bij 'The Voice', die in januari 2022 aan het licht kwamen. Maar ondertussen loopt er nog een ander onderzoek naar de 56-jarige zanger. Hij wordt er namelijk ook van beschuldigd een minderjarig meisje te hebben aangerand tussen 2014 en 2019. Over dat onderzoek heeft zijn advocaat nu belangrijk nieuws.

Er loopt momenteel nog altijd een onderzoek naar Marco Borsato. Een 23-jarige vrouw beweert namelijk dat ze betast is geweest door de zanger toen ze nog minderjarig was. De zaak kwam aan het licht nadat de moeder van het meisje het dagboek vond van haar dochter waarin de handtastelijkheden beschreven stonden.

Dat onderzoek sleept inmiddels al ruim anderhalf jaar aan. Maar volgens zijn advocaat Carry Knoops-Hamburger is er nu eindelijk schot in de zaak gekomen. Hij verwacht dat het Nederlands Openbaar Ministerie deze maand een beslissing zal nemen of de zanger vervolgd wordt voor het zedendelict.

Geen eenvoudige zaak

"We verwachten dat het Nederlands Openbaar Ministerie (OM) in september een vervolgingsbeslissing gaat nemen", zegt Carry Knoops-Hamburger aan het Nederlandse RTL Boulevard. "We hebben begrip dat het zo lang duurt. Het is namelijk geen eenvoudige zaak. Het is niet zwart-wit", aldus Borsato's advocaat. "Het kan nog alle kanten opgaan", gaat hij verder. "Het kan zijn dat het OM de schuldvraag overlaat aan de rechters."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws