Na Matthijs van Nieuwkerk: ook zanger Paul de Leeuw beschuldigd van ongepast gedrag Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na Matthijs van Nieuwkerk: ook zanger Paul de Leeuw beschuldigd van ongepast gedrag

Na Matthijs van Nieuwkerk: ook zanger Paul de Leeuw beschuldigd van ongepast gedrag

Na de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van 'De Wereld Draait Door'-presentator Matthijs van Nieuwkerk, is nu ook Paul de Leeuw betrokken bij het schandaal van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Hij zou zich ongepast gedragen hebben tijdens de opnames van 'Niet klein te krijgen'.

In het Nederlandse programma 'Niet klein te krijgen', dat te zien was op BNNVara, volgde Paul de Leeuw vijf tieners met kanker. Tijdens de opnames zou het echter tot een hevig meningsverschil gekomen zijn met de regisseur. Volgens de zender zou De Leeuw "met stemverheffing zijn onvrede richting de regisseur geuit hebben op een manier die niet passend is binnen een werksituatie".

Volgens BNNVara bood Paul de Leeuw een dag later zijn excuses aan, maar die mochten niet baten. "De regisseur besloot zich terug te trekken van de filmlocatie", schrijft het AD. De regisseur wilde niet meer samenwerken met De Leeuw omdat ze zich geïntimeerd voelde. Ze werkte daarna verder aan het programma vanuit de montagekamer. Paul de Leeuw reageerde nog niet op de beschuldigingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws