Rachel Hazes grijpt naar de keel met pakkend eerbetoon aan overleden man André Hazes: "Vandaag al 19 jaar geleden" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Rachel Hazes grijpt naar de keel met pakkend eerbetoon aan overleden man André Hazes: "Vandaag al 19 jaar geleden"

Rachel Hazes grijpt naar de keel met pakkend eerbetoon aan overleden man André Hazes: "Vandaag al 19 jaar geleden"

Voor Rachel Hazes was afgelopen weekend een moeilijke dag aangebroken. Zo was het al negentien jaar geleden dat de moeder van Roxeanne en André Hazes jr. afscheid moest nemen van haar man André Hazes. Op sociale media staat ze met een emotioneel bericht stil bij haar verdriet.

“Allerliefste schat van mij, vandaag is het 19 jaar geleden dat wij fysiek afscheid hebben genomen van elkaar”, steekt Rachel Hazes van wal op Instagram. “Ik voel onze laatste kus in het ziekenhuis nog iedere dag. Ik kan jou niet vertellen hoe erg ik jou mis, iedere dag steeds meer. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet over jou praat en aan jou denk.”

“Onvoorwaardelijk bestaat echt en ik heb bewezen dat ik tot de dag van vandaag voor jou opkom”, schrijft ze. Net zoals André Hazes voor haar deed - hij liet zelfs ‘Rachel forever’ tatoeëren op zijn arm - belooft Rachel altijd voor haar overleden man te vechten. “Ik hou van jou schat. Jouw alles”, sluit ze haar pakkende bericht af.

Onvoorwaardelijke liefde

Gelukkig vindt Rachel troost in de gedachte dat de Nederlandse zanger na negentien jaar nog steeds enorm gemist wordt door zijn trouwe fans. “Dat begon al bij de mooie afscheidsceremonie waar 50.000 fans waren gekomen. Ik ben dankbaar dat ik dat voor jou heb mogen doen én aan jouw trouwe fans heb kunnen geven. Tot vandaag is het nog steeds ongekend hoeveel de fans van jou houden”, schrijft Hazes’ echtgenote. “Ik hoop zo dat je dat allemaal meekrijgt boven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws