Suzan en Freek maken indruk met knappe foto's van hun roadtrip in de VS: "Leuk!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Suzan en Freek maken indruk met knappe foto's van hun roadtrip in de VS: "Leuk!"

Suzan en Freek maken indruk met knappe foto's van hun roadtrip in de VS: "Leuk!"

Suzan en Freek hebben even vaarwel gezegd tegen Nederland. Het muzikale duo bevindt zich momenteel in de Verenigde Staten en daar zijn ze aan het rondtrekken. Op Instagram krijgen we nu verschillende beelden te zien van hun reis.

Suzan en Freek scheren niet alleen hoge toppen in Nederland, ook in ons land is het koppel bijzonder populair. Deze zomer zullen ze erg veel optreden en daarom hebben ze besloten om nog even hun batterijen op te laden in Amerika. Zo'n week geleden zijn ze aangekomen in New Orleans en van daaruit gaan ze verschillende steden bezoeken.

"Vanaf hier roadtrippen we naar onder andere Memphis en Nashville", verklapten Suzan en Freek eerder al. Intussen hebben ze reeds een bezoekje gebracht aan die twee steden en nu zijn ze aangekomen op hun volgende bestemming. "We zitten effe volop in de toeristen-modus. Na een paar dagen country in Nashville zijn we inmiddels aangekomen in Washington DC", schrijven ze onder een nieuwe fotoreeks. "Heel hard aan het genieten!", klinkt het.

Genieten

Hun volgers moeten meteen wat kwijt over deze nieuwe kiekjes. "Wat een vibe", "Heerlijk om die foto's te zien, geniet er nog van", "Ah, helemaal leuk", "Enjoy", "Wat gaaf", "Ik ben jaloers", "Heel mooi", "Zo cool", "Lekker genieten samen", "Prachtige foto's. Zo te zien zijn jullie heel erg aan het genieten, wat is het daar supermooi", "Zo vet" en "Geweldig, hebben jullie verdiend", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws