Tragische doodsoorzaak van Vader Abraham bekend Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Tragische doodsoorzaak van Vader Abraham bekend

Tragische doodsoorzaak van Vader Abraham bekend

Na het overlijden van Nicole Josy en Will Ferdy moesten we twee weken geleden opnieuw afscheid nemen van een icoon. Vader Abraham, bekend van ‘Het Smurfenlied’, is helaas gestorven. Zijn zoon vertelt nu meer over het pijnlijke overlijden.

Op 11 november raakte bekend dat de Nederlandse zanger Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, helaas overleden en in alle stilte begraven was. Over zijn gezondheidstoestand was al jaren niets meer bekend, over zijn doodsoorzaak dus ook niet. Nu blijkt dat de zanger al een hele tijd aan botkanker leed.

Dat liet Vader Abrahams zoon Walter weten aan het Nederlandse weekblad Privé. De ziekte had zich al door zijn hele lichaam verspreid. “Het begon met rugklachten, waarna hij al vrij snel te horen kreeg dat hij er rekening mee moest houden dat er niets meer aan te doen was”, vertelt zijn zoon nu.

Vader Abraham werd 87 jaar. We kennen hem vooral van nummers als ‘Het Smurfenlied’ en ‘Het Kleine Café Aan de Haven’. De afgelopen twee jaar verdween de Nederlandse zanger uit het publieke beeld, maar zou hij thuis nog regelmatig muziek gemaakt hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws