Maandag 4 Februari 2019 - 08:48   I   door Timothy Collard

Preud'homme haalt zwaar uit na Standard-Anderlecht

Preud'homme haalt zwaar uit na Standard-Anderlecht

Standard won zondagavond met 2-1 van RSC Anderlecht, maar toch was Michel Preud'homme na afloop van de Clasico verongelijkt over het feit dat hij na het afgekeurde doelpunt van Mehdi Carcela naar de tribune werd gestuurd.

MPH deed op een nogal wilde manier zijn beklag bij scheids Lawrence Visser, die de trainer van Standard dan maar naar de tribune stuurde. "Zo vermoeiend”, aldus Preud'homme na de match in Het Nieuwsblad. “Elke week zijn er discussies over de VAR."

"Eigenlijk wilde ik er niets over zeggen", maar dat lukte de vurige Luikenaar niet. "Luister, het kan best een fout zijn geweest van Laifis op Bakkali, maar gaan we nu telkens zo ver terug in de fase om een goal af te keuren? Wordt dit dan de nieuwe regel? 50 meter terug? 5 minuten terug? Daarom was ik dus zo gefrustreerd.”

"Mijn reputatie is bevestigd, zeker?"

“Ik heb veel gesticuleerd en geroepen, maar niemand beledigd”, ging Preud'homme verder. In Genk zal hij wellicht een schorsing uitzitten. “Dan zit ik in de tribune als vicevoorzitter. Ach, mijn reputatie is weer bevestigd, zeker?", besloot hij op cynische manier.

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal