-->

Erg moeilijke momenten voor Nick uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik wist goed genoeg dat dit niet klopte”

Erg moeilijke momenten voor Nick uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik wist goed genoeg dat dit niet klopte”
Dinsdag 3 Maart 2020 - 11:30   I   Foto: Facebook   I  Bron: Dag Allemaal  I  

Als eerste homokoppel ooit in ‘Blind Getrouwd’ zullen Nick en Christophe ongetwijfeld een voorbeeld zijn voor veel jongeren die worstelen met hun outing. Ook Nick worstelde met zijn geaardheid als puber.

"Ik zat sowieso al vol opborrelende emoties, en daar kwamen dan ook nog eens m’n twijfels over mijn seksualiteit bij”, zegt Nick in Dag Allemaal. “Het waren de jaren 90, een tijd zonder internet. Toen was de enige zichtbare homo er effectief één die op een praalwagen stond."

“Ik heb dus lang met het idee geleefd dat ik werkelijk de enige gay in m’n dorp was”, vervolgt Nick. “Laat dit dan toch een boodschap zijn voor jonge holebi’s: wees gewoon fier op wie je bent. En verlies geen tijd."

Niet doen!

Nick bekent dat het wel een enorme stap was om aan zijn mama te vertellen dat hij op mannen valt. “Ze had wel gemerkt dat ik erg in mezelf gekeerd was tijdens m’n puberteit. En ze vond ’t vooral heel erg dat ik er zo lang mee gewacht had”, weet hij.

“Ik heb zelfs twee keer een relatie met een meisje gehad. Heel kort, want ik wist goed genoeg dat het niet klopte. Echt, ik heb het mezelf jarenlang nodeloos heel moeilijk gemaakt. Niet doen, jongens en meisjes!"

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Christophe  I  Nick  I  shownieuws