-->

Queen Elizabeth teleurgesteld in prins Harry en Meghan Markle: “Ze hebben haar dat gewoon ontnomen”

Queen Elizabeth teleurgesteld in prins Harry en Meghan Markle: “Ze hebben haar dat gewoon ontnomen”
Maandag 9 Maart 2020 - 11:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Daily Mail  I  

Het zijn de laatste loodjes voor de Britse prins Harry en Meghan Markle. Op 31 maart stoppen alle koninklijke verplichtingen voor de hertog en de hertogin van Sussex.

Maandag 9 maart zullen Meghan en Harry hun laatste officiële verplichting nakomen vooraleer ze een stapje terugzetten uit de koninklijke familie. Op speciaal verzoek van Queen Elizabeth hebben ze ermee ingestemd aanwezig te zijn op Commonwealth Day. Jaarlijks wordt op de tweede maandag van maart deze dag gevierd door landen die vroeger deel uitmaakten van het Britse Rijk. Ze herinneren dan de eenheid die ze nu vormen in het 'Gemenebest van Naties'.

Meghan en Harry zullen dus te zien zijn naast de Queen zelf, prins Charles, Camilla, prins William en zijn vrouw Kate Middleton. Wie niet van de partij is tijdens hun ‘afscheidstournee’ in het Verenigd Koninkrijk, is hun zoontje Archie. Een welingelichte bron liet aan de Daily Mail weten dat Queen Elizabeth erg ontgoocheld was door zijn afwezigheid. Het zou de laatste kans zijn geweest om haar kleinzoon nog eens te zien.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws  I  Queen Elizabeth