Zaterdag 31 Oktober 2020 - 07:30   I   door Redactie

Ivan Leko niet te spreken over Vincent Kompany: "Dat is zever"

Ivan Leko niet te spreken over Vincent Kompany:

Zondag staat de kraker tussen RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC op het programma. RSCA-coach Vincent Kompany bombardeerde ploeg in vorm Antwerp tot favoriet voor het duel, maar daar is Ivan Leko het absoluut niet mee eens.

Op zijn persconferentie in aanloop naar Anderlecht-Antwerp diende Leko zijn collega-trainer dan ook van antwoord. “Iedereen mag zeggen wat hij wil, natuurlijk. Maar het is de eerste keer in vijftien jaar dat ik hoor dat de bezoekende ploeg favoriet is op Anderlecht. Dat zei men zelfs van Club Brugge nooit, dus dat is toch een beetje raar", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Leko.

"Wij zijn Barcelona niet, hè, zoals sommigen er deze al van maakten. Anderlecht moest Mbokani niet hebben en hij is nu mijn beste speler. Anderlecht moest Gerkens niet meer hebben, hij was er nummer 22, en ook hij is nu een van mijn sleutelspelers. Dan weet je dat ze veel kwaliteit hebben."

"I don't buy that story"

"Ik hou ook niet van die vergelijking dat zij jong zijn en wij ervaren", voegt Leko er in Het Laatste Nieuws nog aan toe. "I don’t buy that story. Jong en oud, dat is zever. Het gaat om goed en slecht. Dan doet leeftijd er niet toe. Mijn beste team zal spelen. Meteen heb je dan ook een antwoord op de rotatie-vraag."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  sport  I  voetbal