Maandag 23 November 2020 - 15:06   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Fans van ‘Familie’ raken er maar niet over uitgepraat: “Dit is schandalig”

Fans van ‘Familie’ raken er maar niet over uitgepraat: “Dit is schandalig”

Trouwe kijkers van ‘Familie’ weten dat Brigitte niet van de gemakkelijksten is. Nu ja, niet alleen Brigitte; heel haar familie heeft nogal een sterk karakter. Zie ook Amelie.

Amelie, gespeeld door actrice Erika Van Tielen, krijgt van de kijkers de wind van voren omdat ze vinden dat zij veel te streng is voor haar moeder. “Oké, Brigitte is hard geweest vroeger, maar ik vind het toch triestig voor haar nu”, laat iemand weten op de sociale media. “Vind ik ook”, reageert een ander. “Een moeder verdient het tenslotte om een tweede kans te krijgen."

Fans vinden dan ook dat Amelie plots de fakkel van Brigitte heeft overgenomen als bitch van de familie. “Ik vind het supererg voor Brigitte. Ze doet zo haar best. Amelie zou blij moeten zijn!”, aldus een andere kijker. “Dan ben je als dochter gewoon arrogant en geen vergevingsgezind mens."

Schandalig

“Het is schandalig hoe Amelie doet tegen haar moeder”, aldus nog iemand. “Brigitte mag dan hard geweest zijn in het verleden, ze is en blijft haar moeder. Ik vind dat Amelie haar een tweede kans moet geven, al dan niet om haar fouten recht te zetten."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  shownieuws