Maandag 23 November 2020 - 19:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Gert Verhulst: "Ze waren al 20 jaar vrienden. Dit is heel hard"

Gert Verhulst:

Gert Verhulst is een van de bekende Vlamingen die vijf jaar geleden bij Wim De Vilder voorspellingen deden voor het programma ‘Over 5 Jaar’. Op dat moment was er nog geen sprake van het coronavirus, laat staan dat de impact die een pandemie zou hebben op de samenleving, toen geweten was.

"Ik ben een positieve mens. Maar er is ons iets overkomen wat niemand had verwacht”, zegt Gert. “Het hele coronavirus heeft serieus wat roet in het eten gegooid, ook bij ons in het bedrijf. Dat zijn dingen die je niet kunt voorspellen natuurlijk.” Ook bij Studio 100 vielen er ontslagen en dat viel Gert enorm zwaar. “Dat is heel hard. Dat is verschrikkelijk. Er waren mensen bij die al 20 jaar in het bedrijf werkten, die vrienden waren. Dus dat is heel hard."

Toch blijft Gert niet bij de pakken neerzitten. “Je probeert oplossingen te zoeken. Je probeert creatief te zijn. En je probeert de schade te beperken, maar het schip heeft averij opgelopen”, laat hij weten. “Gaat het schip zinken? Nee. Dat weiger ik te geloven en dat zal ook niet gebeuren."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Gert Verhulst  I  shownieuws