Vrijdag 27 November 2020 - 12:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Prins William neemt drastische beslissing: “Het is te pijnlijk voor hem”

Prins William neemt drastische beslissing: “Het is te pijnlijk voor hem”

De Britse prins Harry kijkt naar verluidt graag naar ‘The Crown’, de historische dramaserie die het verhaal vertelt over Queen Elizabeth. Dit in tegenstelling tot zijn oudere broer William.

Omid Scobie zegt in zijn podcast ‘The Heir Pod’ dat Harry al zeker naar het eerste seizoen van ‘The Crown’ heeft gekeken, in tegenstelling tot zijn broer William, die helemaal geen boodschap zou hebben aan de reeks. 

De koninklijke auteur, die onlangs het boek 'Finding Freedom' over Meghan Markle en Harry uitbracht, zei: "Ik weet dat Prins Harry zeker op de hoogte is van de eerste serie. Ik weet niet of hij de volledige serie heeft gezien, maar hij heeft zeker een kijkje genomen."

Te pijnlijk

"Maar ik herinner me dat ik met een medewerker van hem sprak die zei dat zelfs als hij de volledige serie zou kijken, hij deze altijd zou afzetten op het moment dat zijn personage erin zou verschijnen”, aldus Scobie.

Het vierde en tot dusver laatste seizoen van ‘The Crown’ toont het turbulente huwelijk van prinses Diana en prins Charles. Een vriend van William beweert dat de prins niet naar de reeks wil kijken. Een insider verklaart: “Het nieuwste seizoen zou te pijnlijk voor hem zijn."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Prins William  I  shownieuws