Vrijdag 19 Februari 2021 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle en prins Harry breken het hart van de Queen: “Het is onmogelijk”

Meghan Markle en prins Harry breken het hart van de Queen: “Het is onmogelijk”

Vorig jaar in maart lieten de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle weten dat zij een stap terug zouden zetten als ‘senior royals’. Ze pakten niet veel later hun biezen en verhuisden met hun zoontje Archie naar de Verenigde Staten.

Buckinham Palace liet vrijdag in een officieel statement weten dat Harry en Meghan niet meer zullen terugkeren als werkende leden van de koninklijke familie. “Na gesprekken met de hertog heeft de Queen schriftelijk bevestigd dat het niet mogelijk is om door te gaan met het werk van de koninklijke familie, en de verantwoordelijkheden en plichten voort te zetten die bij een leven van openbare dienst horen.”

”De militaire benoemingen en koninklijke patronaten van de hertog en hertogin zullen daarom worden teruggegeven aan Hare Majesteit, voordat ze opnieuw worden verdeeld onder de werkende leden van de koninklijke familie”, klinkt het. “Hoewel iedereen bedroefd is door hun beslissing, blijven de hertog en hertogin zeer geliefde leden van de familie."

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws