-->

Opvallende onthulling over Josje Huisman: “In dat geval had zij nooit in K3 gezeten”

Opvallende onthulling over Josje Huisman: “In dat geval had zij nooit in K3 gezeten”
Dinsdag 13 April 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews   I  

Het kwam afgelopen vrijdag voor velen als een verrassing toen Niels Destadsbader Tobe aanduidde als winnaar van de Knockouts in ‘The Voice van Vlaanderen’. Niels’ geloof in Tobe is duidelijk heel groot, en de valse noten nam hij er blijkbaar graag bij.

“Je moet het doen op het moment dat het moet gebeuren. Alleen, dat heeft Tobe in alle eerlijkheid vandaag niet gedaan.” Dixit Niels Destadsbader, die vrijdag in ‘The Voice’ maar al te goed besefte dat zijn golden boy geen goede punten gescoord had bij het publiek. Miguel Wiels, de vriend en vaste pianist van Niels, begrijpt deze op het eerste zicht vreemde beslissing. 

"We wisten dat ze een geweldig talent was"

“Ik heb uit eigen ervaring een heel goed voorbeeld”, zegt Miguel in Dag Allemaal. “Toen we in 2009 voor K3 een opvolgster voor Kathleen zochten, kwam Josje de zaal binnen voor de auditie en ik acht meteen: ‘Dit is ze, ik hoop dat die kan zingen.’ Dat bleek het geval, maar in de volgende ronde maakte Josje een zeer slechte beurt.”

“Eigenlijk verdiende ze op dat moment niet om door te gaan”, geeft de huiscomponist van Studio 100 eerlijk toe. “Maar we wisten dat ze een geweldig talent was, en daardoor raakte ze met de hakken over de sloot. Hadden we haar toen afgeserveerd omdat ze even vals zong, dan had Josje nooit in K3 gezeten. Zo’n uitschuiver kon ze zich wel geen tweede keer permitteren.”

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  Miguel Wiels  I  Josje Huisman  I  The Voice van Vlaanderen  I  The Voice  I  shownieuws  I  K3