-->

Regi Penxten verrast met drastische beslissing: "Het voelt goed aan"

Regi Penxten verrast met drastische beslissing:
Zaterdag 1 Mei 2021 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Ook dit jaar doet Regi een gooi naar de Radio 2-Zomerhit. Dit doet hij naar aloude gewoonte met een kompaan, en dat is ditmaal niet van de minsten. Met Niels Destadsbader maakte hij het nummer ‘De Wereld Draait Voor Jou’.

"Ik was al jaren genomineerd, maar telkens ging ene Niels Destadsbader met de hoofdprijs lopen", zegt Regi in een dubbelinterview met Het Laatste Nieuws. "'Vanaf volgend jaar doen we het samen!', zei ik blijkbaar nogal snel na de overwinning tegen Niels”, lacht de Limburgse dj.

"We zijn daar in de backstage nog úren over blijven praten”, beaamt Niels. “Tot zelfs de mannen van de security ons buiten stuurden en we het gesprek gewoon hebben verdergezet op de parking”, lacht hij. “Oké, we hadden wat pintjes op - champagne in Regi's geval. Maar toen hij me dan een half jaar geleden belde om effectief samen te werken, wist ik natúúrlijk nog wat hij gezegd had.”

"Op dit moment voelt het goed aan"

Ook nu weer bokste Regi zijn nieuwste single in elkaar in het Nederlands. Dat lijkt hem de laatste jaren wel te liggen. ”Ik weet niet of de switch definitief is, maar op dit moment voelt het goed aan", zegt hij. "Als je daar dan in verder wil, kom je automatisch uit bij Niels. Hij is momenteel de beste in het Nederlands. Ik werk niet met verlanglijstjes, maar moest ik dat doen, is Niels gewoon dé lijst. Ik kan geen andere stem bedenken waarmee ik deze zomer liever een nummer zou gemaakt hebben.”

TAGS  I  Regi Penxten  I  shownieuws