-->

Carmen Pfaff doet opmerkelijke uitspraak over haar dochter Kelly: “Dat heeft ze zeker van Jean-Marie”

Carmen Pfaff doet opmerkelijke uitspraak over haar dochter Kelly: “Dat heeft ze zeker van Jean-Marie”
Vrijdag 21 Mei 2021 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Kelly Pfaff presenteert met ‘Waar voor je Geld’ sinds kort voor het eerst solo een televisieprogramma. Haar mama, Carmen Pfaff, is enorm trots op haar. “Ze kan de camera zonder probleem naar zich toe zuigen”, klinkt het.

“Kelly is een enorm harde werker”, zegt Carmen in een gesprek met TV Familie. “Een vrouw met ambities, maar vriendelijk. Als ze wéét dat iemand iets goed kan, zal ze proberen nóg beter te doen. Ja, da’s ons Kelly. Dat heeft ze van Jean-Marie.” 

“Toen ze begon als dj, dachten veel mensen: ‘Zal ze dat wel kunnen?’ Wel, ze heeft hen rap van antwoord gediend”, aldus Carmen. “Ons Kelly gaat graag uitdagingen aan. Zoals bij ‘Dancing with the Stars’. Daar ging ze volledig voor, hé. Gelukkig had ze een dansverleden, maar toch... Doe het maar! Ja, dan komt dat perfectionistische kantje van haar naar boven. Bij ons Kelly is dat écht een positieve eigenschap.”

Met de juiste instelling in't leven

“De schoonste eigenschap die ik Kelly heb doorgegeven? Goh, dat zijn er zoveel”, knipoogt de vrouw van de legendarische keeper Jean-Marie Pfaff. “Nee, gewoon the way of life, denk ik. Goed zijn voor een ander en met de juiste instelling in ’t leven staan. En als ik zie hoe ze die waarden doorgeeft aan haar kinderen... Ja, dan ben ik fier”, besluit ze.

TAGS  I  Carmen Pfaff  I  Kelly Pfaff  I  Jean-Marie Pfaff  I  n365