-->

Slecht nieuws voor Bart Kaëll: “Dit kunnen ze bij VTM echt niet doen”

Slecht nieuws voor Bart Kaëll: “Dit kunnen ze bij VTM echt niet doen”
Zaterdag 24 Juli 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews   I  

Na het succes van ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X’ besloot VTM om het legendarische muziekprogramma voor één keer terug te halen naar Middelkerke. Bedenker Jos Van Oosterwijck is uiteraard fier dat ‘Tien Om Te Zien’ nog steeds zo leeft onder de mensen.

Volgens de muziekgoeroe zou ‘Tien Om Te Zien’ ook nu nog succes kunnen hebben, mits er enkele drastische veranderingen worden doorgevoerd. Zo zou de ‘oude garde’ in het nieuwe verhaal niet veel meer te zoeken hebben. Ook al zorgden namen als Bart Kaëll ervoor dat ‘Tien Om Te Zien’ een gigantisch succes werd.

“Die wil nog wel, maar als je vooruit kijkt, moet je ook nieuwe namen durven te brengen”, weet Jos. “Je kan in zo’n nieuwe reeks niet elke week Jo Vally, Luc Steeno en Bart Kaëll op het podium zetten.” 

“‘Tien Om Te Zien’ zoals het vroeger was, met Willy en Anne, dat komt niet meer terug”, beseft hij. “Je moet meegaan met je tijd. Een jaar of drie geleden stelde ik eens voor om de formule nieuw leven in te blazen met Niels Destadsbader en Laura Tesoro, maar daar is nooit iets van gekomen.” 

TAGS  I  Tien Om Te Zien  I  Bart Kaëll  I  VTM  I  shownieuws