-->

Zware uithaal van prins William naar Meghan Markle: “Zó noemde hij haar”

Zware uithaal van prins William naar Meghan Markle: “Zó noemde hij haar”
Woensdag 11 Augustus 2021 - 21:08   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Volgend jaar zit Queen Elizabeth 70 jaar op de troon en dat zal met een groot feest gevierd worden. De grote vraag die Britse royaltywatchers zich nu stellen, is of dat met of zonder prins Harry en Meghan Markle zal zijn.

“Maar eerlijk gezegd: de kans dat Harry en Meghan er dan bij zullen zijn, wordt voortdurend kleiner”, luidt het aan de andere kant van de Noordzee. “Zeker als je eraan denkt hoe kil Harry onthaald werd op de begrafenis van prins Philip, en er was ook de pijnlijke houding van zijn broer William bij de inhuldiging van het standbeeld van prinses Diana.” 

Niet echt lief

“Het is duidelijk dat er diepe wonden zijn geslagen binnen de familie”, zegt een royaltywatcher. “Harry’s oom en tante, prinses Anne en prins Edward, negeerden hem zelfs volledig. Het lijdt geen twijfel dat Meghan zeker eenzelfde onthaal - of het gebrek aan een onthaal - te wachten staat.” 

“Ook prins William kan z’n schoonzus niet ruiken of zien”, klinkt het nog. “Naar verluidt heeft hij haar onlangs zelfs ‘that damned woman’ (die verdomde vrouw, nvdr.) genoemd. Tja, echt lief is dat natuurlijk niet…”

TAGS  I  Prins William  I  Meghan Markle