-->

Gert Verhulst doet opmerkelijke uitspraak over Sarah, de vriendin van Viktor: “Wat mij betreft, graag”

Gert Verhulst doet opmerkelijke uitspraak over Sarah, de vriendin van Viktor: “Wat mij betreft, graag”
Woensdag 13 Oktober 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews   I  

Deze week zond Play4 de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ uit. Maar niet getreurd: een derde seizoen staat op de planning. Dat zal zich vanzelfsprekend niet meer afspelen in Saint-Tropez.

"Dat is nu uiteraard helemaal anders”, zegt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. “Na onze trip naar Saint-Tropez hebben we allemaal min of meer ons gewone leven weer opgepikt en ga je kunnen zien hoe wij eigenlijk onze boterham verdienen. Bedoeling voor de derde reeks is dat we gevolgd worden in ons doen en laten.” 

"Sarah is een prachtig, lief kind"

“Ik ga zelf wat meer in Antwerpen vertoeven”, verklapt Gert alvast. “Mijn nieuwe appartement - aan het MAS - is klaar. Er is nu een ruim terras zodat ook de honden meekunnen. Daar zullen Ellen en ik, en Marcel en Leo, regelmatig zitten. Viktor is bezig met zijn stekje dat ook bijna af is en Marie woont al alleen.” 

Waar heel Vlaanderen op zit te wachten, is wanneer Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor in beeld zal komen. ”Dat laat ik volledig aan hen over”, aldus Gert. “Wat mij betreft, graag. Het is een prachtig, lief kind en ze zijn samen heel erg gelukkig, zo blijkt. Maar ik ga niks forceren.”

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Sarah Puttemans  I  shownieuws  I  De Verhulstjes