Moeilijk moment voor Margriet Hermans: “Een verschrikkelijke klap” Buitenland
Buitenland

Moeilijk moment voor Margriet Hermans: “Een verschrikkelijke klap”

Moeilijk moment voor Margriet Hermans: “Een verschrikkelijke klap”

In 2019 zetten Celien Deloof en haar toenmalige echtgenoot een punt achter hun huwelijk. Het paar was in 2015 getrouwd, en was daarvoor ook al lang samen. Toch hield de liefde tussen Nico en de dochter van Margriet Hermans geen stand.

“Ja, dat was een verschrikkelijke klap”, blikt Margriet terug op die periode in Story. “Uiteindelijk hebben we ook affectie en tijd in onze ex-schoonzoon gestoken. We hebben hen een duur trouwfeest geschonken. Eigenlijk vond ik hem niet meteen een goede match voor haar. Trouw niet, zei ik haar, maar hij was vragende partij.”

Rouwproces

“Na vijf jaar was de liefde voorbij", vertelt Margriet. "Dat was ook op financieel vlak lastig. Je zit daar met een gewrongen situatie, want ik kende natuurlijk ook zijn ouders en zussen goed. Plots valt dat allemaal weg. In het begin is dat een rouwproces waar je door moet.”

“Ondanks het feit dat mijn dochter ongelukkig was, was het heel vreemd dat er ineens zo’n grote verschuiving plaatsvond in ons huishouden. Maar uiteindelijk kies je toch partij voor je dochter en haar geluk", besluit de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws