Viktor Verhulst wijst vriendin Sarah terecht: "Ik wil het niet, hé!" Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst wijst vriendin Sarah terecht: "Ik wil het niet, hé!"

Viktor Verhulst wijst vriendin Sarah terecht: "Ik wil het niet, hé!"

Sarah Puttemans raakte bij het grote publiek bekend als de vriendin van Viktor Verhulst. Intussen zijn ze al meer dan een jaar samen.

Sarah hield zich voorlopig uit de media. Ze was enkel actief op de sociale media. Zo was Sarah ook nog niet te zien in 'De Verhulstjes'. Ze treedt nu echter met een eigen vlog helemaal uit de schaduw.

Van hobby naar job

"Ik ga beginnen te vloggen. Elke week ga ik de week van Sarah met jullie delen", zegt ze. Nadien stelt ze zich voor. Sarah is 22 jaar en woont in Leuven. "Ik ben vijf jaar geleden gestart met Instagram, gewoon super sporadisch. Dat is nadien uitgegroeid van een hobby naar mijn job."

Viktor Verhulst wijst vriendin Sarah terecht: "Ik wil het niet, hé!"

Ook haar vriend Viktor is te zien in de vlog. "Wat is de bedoeling eigenlijk?", vraagt hij aan Sarah. "Ge gaat hier niet hele dagen mij liggen filmen, hé! Ik heb zelf honderden vlogs gemaakt. Het is goed geweest! Wat is eigenlijk het vlogidee?"

"Bereid je maar voor"

Sarah: "Het plan is om de vlog helemaal rond jou te laten draaien. Nee, da's niet waar. Bereid je er maar op voor dat je ook gevolgd zal worden, schat."

Viktor: "Zolang er niets verwacht wordt, vind ik dat goed. Het is jouw vlog, hé."

De vlog

Populair

Laatste nieuws