Iedereen schrikt van deze foto van Jens Dendoncker

Iedereen schrikt van deze foto van Jens Dendoncker
Vrijdag 7 Januari 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

Het nieuwe jaar is begonnen en heel veel mensen hebben goede voornemens gemaakt. Dat is bij Jens Dendoncker niet anders.

Een groot verschil met heel wat mensen is dat Jens (en zijn vriendin Lauren Versnick) de daad bij het woord hebben gevoegd. Ze zijn gaan sporten. De volgers van Jens mochten alvast meekijken. Hij postte er foto's van op zijn Instagram Stories.

Fitness

Jens Dendoncker in de fitness, het is toch wennen. Veel van zijn volgers zijn geschrokken om dat beeld te zien. Jens wil duidelijk werken aan zijn lichaam en een gezondere levensstijl. Een gezonde geest in een gezond lichaam, zeg maar.

Met Jens gaat het intussen steeds beter. Hij is er een hele tijd uit geweest met mentale problemen. Hij deed al opnames voor 'Hoe Zal ik Het Zeggen?', wat in het najaar op tv is verschenen. Die opnames waren niet altijd makkelijk.

Vermoeiend

Voor Jens waren die best vermoeiend ook. “Meer dan vroeger, daar moet ik eerlijk in zijn. Maar ook daarvoor was de planning aangepast aan mijn noden en kon ik altijd rekenen op een dagje rust wanneer er een aantal heftige dagen waren geweest. Zo hebben we dat een beetje aangepakt", zei hij daar eerder al over.

Poll: Schrik jij hier ook van?TAGS  I  Jens Dendoncker  I  Lauren Versnick