-->

'Zo denken de ouders van Anne Rose over André Hazes'

'Zo denken de ouders van Anne Rose over André Hazes'
Maandag 10 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het is grote liefde tussen André Hazes en Anne Rose Zonneveld. De twee zijn dolverliefd op elkaar.

Momenteel zijn André Hazes en Anne Rose op vakantie in Rome. Terwijl zij dat doen is de Nederlandse media bezig met het zoveel mogelijk verzamelen van informatie over Anne Rose. Zij is nog vrij onbekend.

Nog thuis

Privé kwam alvast te weten dat Anne Rose nog thuis woont bij de ouders. Ze zijn niet speciaal rijk. Haar vader is een hard werkende man met een klein bouwbedrijfje. 

"Het geld klotst niet tegen de plinten, maar slecht hebben ze het ook niet", schrijft Privé. "Anne Rose woont nog bij haar ouders thuis. Voor haar is dat een veilige thuisbasis. Ze heeft de nodige vriendjes gehad, maar de ware is nog niet op haar pad gekomen.”

André bij Anne Rose thuis

Anne Rose kent André Hazes al langer. Er was meteen een klik, maar nu is het dus ook uitgegroeid tot een echte liefdesrelatie.

André komt ook bij Anne Rose thuis. “Al vrij snel toen duidelijk werd dat ze elkaar meer dan leuk vinden, is André meegegaan naar het huis van haar ouders. Daar hebben ze gegeten en gezellig gekletst. De familie Zonneveld kent de zanger al langer", luidt het in Privé.

Aardige jongen

De ouders van Anne Rose denken dus niet dat hun dochter gewoon de zoveelste scharrel is voor André. “Het scheelt dat hij geen onbekende van hen is. En dat ze hem een aardige jongen vinden, is ook nog eens mooi meegenomen. Ondanks zijn turbulente liefdesleven."

Poll: Vind jij Anne Rose een knappe vrouw?TAGS  I  André Hazes  I  Anne Rose Zonneveld