-->

Sarah van Soelen niet te spreken over Anne Rose: "Erg wrang"

Sarah van Soelen niet te spreken over Anne Rose:
Dinsdag 11 Januari 2022 - 19:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

André Hazes is momenteel erg gelukkig met Anne Rose Zonneveld. Jawel, André heeft opnieuw een vriendin.

De kwestie ligt toch wat gevoelig, niet in het minst bij Sarah van Soelen. Sarah kent Anne Rose immers uit het verleden. Ze zijn jaren goed bevriend geweest. Zo gingen Sarah, Anne Rose en Rachel zelfs samen naar een event.

Veel moed

Dat uitgerekend Anne Rose kort na de breuk met André nu samen is met de zanger, is een harde klap voor Sarah. Zelf heeft ze daarover in het openbaar nog niet gesproken.

Dat heeft haar stiefvader, Ruud van Soelen, nu wel gedaan. "Het gaat hartstikke goed met haar", zegt Ruud eerst over Sarah in Dag Allemaal. "Ze heeft de draad van haar leven weer opgepikt en heeft veel moed om er opnieuw iets van te maken."

Wrang

Dan komt het echter wel naar boven. De rol van Anne Rose ligt gevoelig. "Alleen... die dame met wie André nu optrekt, dat was een goeie vriendin van Sarah. Dan weet je genoeg, nee? Dat maakt het erg wrang", stelt Ruud.

Het is bekend dat Ruud André Hazes eigenlijk heel hoog zag zitten. Ook voor hem is het dus niet prettig dat zijn stiefdochter en André niet langer een koppel zijn.

Poll: Begrijp je Sarah?