-->

Viktor Verhulst tegen Sarah Puttemans: "Je had een bakkes tot op de grond"

Viktor Verhulst tegen Sarah Puttemans:
Maandag 17 Januari 2022 - 21:00   I   Foto: YouTube   I   door Fabian Morren

Er is een nieuwe vlog online van Sarah Puttemans. Daarin zien we onder meer dat Sarah gaat koken bij haar lief Viktor Verhulst.

Ze trekt naar het appartement van Viktor in Antwerpen. Bij het koken gaat het al op voorhand mis. Viktor dacht dat hij bloemen had gekregen van Sarah, maar die bleken voor iemand anders te zijn gekocht.

Bloemen

"Wanneer heb jij eigenlijk ooit bloemen voor mij gekocht?", gooit zij de bal terug in het kamp van Viktor. "Hoe die bloemen zijn niet voor mij? Jij steekt die bloemen hier in een vaas en dan ga je ze morgen meenemen?"

"Ik heb nog maar één keer bloemen van jou gekregen", zegt Sarah. "Ja, en dan had je een bakkes tot op de grond. Sindsdien dacht ik: 'Iedere keer dat ik bloemen meebreng, krijg ik zo'n gezicht te zien'."

Ambras

Al bij al blijkt het koken goed mee te vallen en het is ook lekker. "Schat, het is echt heel goed", zegt Viktor tegen Sarah. "Ik kan gewoon koken", zegt zij vol verbazing.

"Wij zijn wel lief tegen elkaar, hoor. In de vlog blaffen wij elkaar meestal af", lacht Sarah. "De mensen denken waarschijnlijk dat wij de hele tijd ambras hebben, maar wij zijn wel echt lief voor mekaar."

Groot interview

Voor het overige zien we nog hoe Sarah haar eerste grote interview heeft. Volgende week zondag volgt er een nieuwe vlog. De vijfde intussen al.

Poll: Bekijk jij graag de vlogs van Sarah?TAGS  I  Viktor Verhulst  I  Sarah Puttemans